Referat af Generalforsamlingen for året 2018

Referat af Generalforsamlingen for året 2018

admin No Comment
Uncategorized

Ref. fra generalforsamling i Hyderabadfonden for 2018

Søndag den 17. marts 2019, kl. 11.00 på Restaurant Da Vinci, Havnevej 7, 9560 Hadsund.

 

Velkommen

Formanden for fonden Peter Simonsen bød velkommen til de fremmødte medlemmer.

 

Pkt. 1 – Valg af dirigent

Peter foreslog, at Jørgen Weinreich blev valgt som dirigent, hvilket forsamlingen tilsluttede sig. Jørgen Weinreich konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Jørgen Weinreich erklærede generalforsamlingen for åben, rettidig indkaldt og beslutningsdygtig.

 

Pkt. 2 – Formandens beretning

Jeg har været på børnehjemmet med min familie her i december måned. Vi er blevet bekræftet i at det er et fantastisk sted. De modtog mine døtre med åbne arme og inviterede dem ind i deres verden på en anden måde, end jeg selv har oplevet på hjemmet. Det var fantastisk at opleve. På samme måde var det også en kæmpestor fornøjelse at opleve, hvordan min kone Karina kom tæt på de små børn på hjemmet. Jeg kunne nyde dette og samtidigt også bruge noget tid sammen med de voksne, der få hjemmet til at fungere så godt.

Vi blev taget imod med stor anerkendelse for, at vi her i fonden er villige til at hjælpe nogle mennesker så langt væk. De er meget seriøse med at tage imod os på den rigtige måde, og der var blandt andet forberedt et stort danseshow, som børnene tydeligvis havde gået meget op i. Vi skal nok lægge nogle af videoerne på hjemmesiden…

Læs hele referatet her:

Referat af generalforsamlingen i Hyderabadfonden for 2018