Hvordan kan du være med?

Hvert år kommer der nye sponsorer til, som gerne vil hjælpe os med at hjælpe børnene i Indien. Vi tager gladeligt imod, og det er hverken besværligt eller dyrt at være med. Tværtimod.

Du kontakter os simpelthen på telefon eller mail (se dem under kontakt), og så sørger vi for, at du får mulighed for at hjælpe et sponsorbarn på børnehjemmet. Du modtager vedtægter, regnskab og et velkomstbrev. Vi kontakter børnehjemmet i Indien, og så er du en del af fonden. Grundbeløbet som du betaler som sponsor er 100 kroner om måneden, og de går allesammen ubeskåret til børnene i Indien.

Du kan vælge at have mere eller mindre kontakt med dit sponsorbarn, men du vil mindst modtage et brev fra hende eller ham én gang om året.

Hvert år afholder vi generalforsamling, hvor du er meget velkommen, men det er helt op til dig, om du ønsker at være med der eller ej. Vi sørger for at invitere, og vi offentliggør referatet og regnskabet på hjemmesiden umiddelbart efter. Så du kan hele tiden følge med i fondens arbejde.

Endelig er du meget velkommen til at besøge børnehjemmet i Hyderabad, hvis du får mulighed for det. Det har flere andre sponsorer gjort, og det er et fantastisk sted, som giver utroligt gode minder. 

Vi er en lille forening, og vi blæser det ikke særligt stort op. Men vi gør en masse godt i byen Hyderabad for omkring 250 børn i Indien. Hvis du gerne vil være med, så ring endelig.

børn fra hjemmet